Snabb och god service till våra kunder. Hos oss finns alltid någon av våra montörer till hands för att delegeras ut på uppdrag.

För fastighetsägare, privata kunder så som företag, är valet av VVS-firma av största vikt. Du ska kunna känna dig trygg med att du får den bästa servicen och ett väl utfört jobb utifrån dina förutsättningar oavsett om det handlar om att installera en toalettstol eller något som kräver specialkompetens inom industrin.

Tyresö Rör erbjuder helhetslösningar likväl som enstaka tjänster och är lyhörda för just dina behov och anpassar våra tjänster därefter. För att på bästa och kortast möjliga tid utföra våra serviceuppdrag åt dig som kund har varje montör en välutrustad servicebil. Vi har ett eget brett lager, kontor och verkstadslokal centralt i Tyresö där vi utför arbeten som ej görs ute hos dig som kund.

Montörerna har bred kompetens och är vana att arbeta självständigt och utför alltid sina arbeten med noggrannhet och ansvarskänsla. Vårt val av service- och installationsmaterial baseras på branscherfarenhet. Det ska vara av välkända fabrikat, servicevänliga och av mycket hög kvalité.

Vi tillämpar en minimidebitering á 2h + bilersättning. (Ev. materialkostnad tillkommer).

Exempel på vanligt förekommande arbeten vi utför:

Värmepumpar

Vi installerar och utför service på alla slags värmepumpar såsom bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar. Vi jobbar gärna med kända svenska fabrikat så som NIBE och Focus. Då vet vi att produkten håller hög kvalité, har bra garantier och är anpassade för vårt nordiska klimat.

Badrum

Vi monterar enligt branschregler och använder oss av kända fabrikat så som FM Mattson, Mora och Gustavsberg. Vi kan byta er toalettstol, byta blandare och handukstork. Vi kan även dra om avlopp och rördragningar.

Kök och tvättstuga

Vi monterar och installerar tvättmaskiner, diskmaskiner, avlopp, tvättställ och blandare.

Rensning

Stopp i avlopp från handfat, golvbrunn eller toalett. Vi har kompetens och modern utrustning för att snabbt och smidigt åtgärda problemet. Om avloppsproblemen är av allvarligare karaktär kan vi erbjuda filmning, spolning och renovering/byte av avloppsstammar i huset.