Vi utför alla sorters VVS relaterade arbeten stora som små till både privatkunder och företag, byggbolag, större fastighetsägare, industrier, butiker, kontor och kommuner.

Våra montörer har bred kompetens inom servicearbeten och vi har flera seniora montörer med flerårig erfarenheter av diverse VVS arbeten. Som kund kan du känna dig trygg med att vi kan lösa alla dina VVS problem och erbjuda helhetslösningar samt komma med förslag som passar dig. Vi har även under åren utvecklat ett gott samarbete med andra kvalitetsmedvetna entreprenörer inom bygg, anläggning och el.

Hur vi arbetar:

Vi lyssnar först och främst på kundens behov, är flexibla och samarbetsvilliga.

Våra montörer är auktoriserade VVS-montörer och har certifikat inom Säker Vatten och Heta Arbeten. Detta betyder att du som kund kan känna dig trygg i ditt val med att anlita oss.

För att på bästa och kortast möjliga tid utföra våra serviceuppdrag åt dig som kund har varje montör en välutrustad servicebil. Vi har ett brett lager, kontor och verkstadslokal centralt i Tyresö där vi utför arbeten som ej görs hemma hos dig som kund.

Vi har inga dolda avgifter och har nöjda återkommande kunder sedan företaget start på 60-talet. Vi har flera samarbetspartners bland annat Tyresö Kommun, HSB, Jigemark AB, LMJ Bygg, SUC Bygg, Tyresö Maskiner och Smide samt många BRF i närort.

Pris för rörservice:

  • Grundarvode (minsta debitering á 2h): 1760 kr inkl. moms (1310:-/ink moms efter ROT). Inkluderar arbete och servicebil.
  • Ev. materialkostnad tillkommer. Läs gärna under våra Allmänna Villkor kring vår beräkning av debiteringen.
  • Material debiteras enligt rekommenderade kundpriser från våra grossister.
  • Underentreprenör debiteras med 10% påslag på redovisad faktura.
  • Vi debiterar hel och halvtimme. I tiden ingår restid och tid för att vid behov hämta material från VVS grossist.

Läs under fliken PRISER för fasta priser på vanligt förekommande arbeten vi utför.

Exempel på vanligt förekommande arbeten vi utför:

Värmepumpar

Vi installerar och utför service på alla slags värmepumpar såsom bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar. Vi jobbar gärna med kända svenska fabrikat så som NIBE och Focus. Då vet vi att produkten håller hög kvalité, har bra garantier och är anpassade för vårt nordiska klimat.

Badrum

Vi monterar enligt branschregler och använder oss av kända fabrikat så som FM Mattson, Mora och Gustavsberg. Vi kan byta er toalettstol, byta blandare och handukstork. Vi kan även dra om avlopp och rördragningar.

Kök och tvättstuga

Vi monterar och installerar tvättmaskiner, diskmaskiner, avlopp, tvättställ och blandare.

Rensning

Stopp i avlopp från handfat, golvbrunn eller toalett. Vi har kompetens och modern utrustning för att snabbt och smidigt åtgärda problemet. Om avloppsproblemen är av allvarligare karaktär kan vi erbjuda filmning, spolning och renovering/byte av avloppsstammar i huset.