Vi är idag 10 engagerade och glada medarbetare som brinner för VVS. Det vi gör ska hålla länge och vi tar aldrig några genvägar. Vi gör vårt yttersta för att kunden ska vara nöjd och det visar sig tydligt då vi har kunder som har återkommit sedan företagets start 1964.

Våra uppdragsgivare är både privatpersoner och företag som byggbolag, större fastighetsägare, industrier, butiker och kontor. Vi anlitas även ofta av olika kommuner.

Under åren som gått har vi utvecklat ett gott samarbete med andra kvalitetsmedvetna entreprenörer inom bygg, anläggning och el.

Hur vi arbetar
Vi lyssnar först och främst på kundens behov är flexibla och har lång erfarenhet. Vi kan erbjuda serviceåtaganden på allt från mindre reparationer/installationer till mer avancerade uppdrag hos större aktörer.

Våra montörer är auktoriserade VVS-montörer och har diplom inom Säkervatten och Heta arbeten. Detta betyder att du som kund kan känna dig trygg i ditt val med att anlita oss.

För att på bästa och kortast möjliga tid utföra våra serviceuppdrag åt dig som kund har varje montör en välutrustad servicebil. Vi har ett brett lager, kontor och verkstadslokal centralt i Tyresö där vi utför arbeten som ej görs hemma hos dig som kund.

Montörerna har bred kompetens och är vana att arbeta självständigt.

Se gärna våra Allmänna Villkor för frågor kring betalning och garantier.

Våra grundare

Företaget grundades redan 1964 av Gunnar Boström och Lars Brännmark.

Bolaget togs sedan över av sonen Peter Boström (VD) som idag driver detta tillsammans med Nicole Rauhofer och Sam Goldson.